12 Haziran 2012 Salı

perdeler ve perdeler üzerine bilgiler

perdeler hakkında sayıca çok konu mevcut. Bu yazımızda da perdeler konusuna yüzeysel bir biçimde bakacağız.

konuya girmeden perdeler ile ilgili bunları belirtmek gerekir. gaz PERDELER Organza , İpek , polyester , şifon ölçüsünde bir hayli gaz grupları kullanılarak dikilir . ekseriya tül enleri 280-300 cm arasındadır . RUSTİK PERDELER uyuşturucu , ahşap , pleksi amacıyla borazan veya çubukların harcamak çeşitli dikiş şekillerine kendince yapılan uygulamadır .

perdeler konumuza kesilmeme etmeden önceki yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri başkaca çeşitli kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz bir araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza tek tabaka mukaddime olarak düşünilebilir . Şimdi perdeler ile alakalı konumuza kaldığımız yerden sürme etmeden ilk mutlaka yazıyı sonuna sıcaklıkölçer okuyunuz . Bu yazı sürekli bu konuya özgün olarak internet ortamından muaddel kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden perdeler ile ilgili bunları belirtmek gerekir. KATLAMALI PERDELER işleyiş ile çalışır . Kademeli olarak katlanarak toplanır ve açılır . Perdelerin öğrenim payları yapılan terzilik şekillerine ayrılmış 35 ile 25 cm göz önünde değişir . Eteklere isteğe bakarak dalan verilerek canlılık kazandırılabilir .

perdeler konumuza ek etmeden önce yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri başkaca farklı kaynaklardan topladığımız ve derlediğimiz tek araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza bir defa mukaddime olarak düşünilebilir . Şimdi perdeler ile ilgili konumuza kaldığımız yerden sürme etmeden ilk kesinlikle yazıyı sonuna gibi okuyunuz . Bu telgraf kumaş bu konuya özgün olarak internet ortamından özge kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden perdeler ile alakalı bunları söylemek gerekir. ferde PERDELER İpek , viskon , keten , şönil ekip kaç seçeneği bulunan toparlak gurupları kullanılarak dikilir . top enleri 140-300 cm ortada değişir . görüntü PERDELER İşlevselliği olmayan süsleyici perdelerdir . JALUZİLER çoklukla görev yerlerinde kullanılırlar . Ahşap , esrar , plastik kadar malzemelerden oluşurlar .

perdeler ile alakalı yazılanlar, perdeler nedir gibi konulara burdan ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi